GLÆDE OVER FLOTTE PRÆMIER I VORES BANKOSPIL

Den kommende generalforsamling i Hjemstavnsforeningen

Generalforsamlingen i Hjemstavnsforeningen er slut for denne gang.

2020

NB! Hvis ikke andet er opgivet, foregår alle foreningens arrangementer i Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.

P.g.a. af coronavirus har der ikke været arrangementer i

længere tid og der vil heller ikke komme det i den nærmeste fremtid.

Da der derfor ikke er meget at skrive om er det besluttet, at Klippeøen nr. 3 ikke kommer ud i år. Det næste nummer - nr. 4. - vil være fremme i Jeres postkasser omkring ultimo juli måned.

PAS GODT PÅ JER SELV OG ANDRE
og ha' en rigtig god sommer.

******************************************************************************************************************************

Hjemstavnsforeningen i Jylland har helt aflyst Bornholmertræffet i juni måned i Århus. Næste træf bliver i 2022 – spændende og se, hvor det bliver henne.

God påske til alle – pas godt på Jer selv og hinanden.

P.g.a. spredningen af coronavirus er Hjemstavnsforeningens generalforsamlingen på lørdag den 14. marts 2020 udsat på ubestemt tid. Nærmere om ny generalforsamling vil fremkomme senere.
PAS GODT PÅ JER SELV OG ANDRE.